top of page

mie., 08 mar.

|

București

Celebrate the spiritual beauty of women

Tickets are not on sale
See other events
Celebrate the spiritual beauty of women
Celebrate the spiritual beauty of women

Time & Location

08 mar. 2023, 19:00

București, Bd. Timișoara 4a, București 061344, Romania

About the Event

Luna martie, un nou început de primăvară, ne îndeamnă la renaștere, la creștere, la dezvoltare!

Acordă-ţi o seară de răsfăţ şi vino la workshopul “Celebrate the spiritual beauty of women”, un eveniment în care îți vei putea descoperi feminitatea si farmecul personal într-un mod inedit, plăcut și relaxant.

Vino alături de noi, pe 8 martie, începând cu 7PM, într-o locație cunoscută pentru vibe-ul fain și evenimente de suflet, Tucano Madagascar, lângă Afi Cotroceni (Afi Park 4&5), pentru a te bucura de o seară unică, unde vei afla informații prețioase care te vor ajuta să evoluezi și să devii conștientă de propria ta frumusete.

Într-un cadru intim și creat special pentru tine, alături de invitatele noastre speciale: Ludmila Corlăteanu și Alexandra Crișan, vei avea șansa să: - Afli cum să îmbini Stilul si silueta - Afli trucuri noi prin care să arăţi superb în fiecare zi; - Afli cum conectarea la PUTEREA PERSONALĂ înscrisă în data de naștere este cea care ne ajută să ne re-cunoaștem, să ne re-calibrăm și să ne refacem energia. - Afli cum să iti sporesti gradul de încredere în tine şi în feminitatea ta

Înscrie-te acum prin whatsapp la +40754 668 687 sau via mesaj privat, și haide să ne bucurăm împreună de o seară magică și plină de sens!

Taxă de participare: 60 lei (include un pahar de prosecco)

Atenţie: înscrierea este considerată oficială doar în momentul achitării plăţii!

Eveniment susținut de Dynamic Business Connections.

Share This Event

bottom of page