top of page

lun., 18 sept.

|

București

Business Breakfast | Surse de Finanțare pentru afaceri de la A la Z

Registration is closed
See other events
Business Breakfast | Surse de Finanțare pentru afaceri de la A la Z
Business Breakfast | Surse de Finanțare pentru afaceri de la A la Z

Time & Location

18 sept. 2023, 09:30 – 12:00

București, Calea Victoriei 88, București 030167, Romania

Guests

About the Event

Călătoria spre succes în lumea afacerilor este plină de provocări și oportunități, iar pentru a vă ajuta să navigați cu succes în acest peisaj complex, vom aduce în discuție un subiect crucial - banii. Știm cu toții că finanțările adecvate pot susține dezvoltarea și creșterea afacerilor într-un mod sustenabil și profitabil. Ele pot deschide uși către noi piețe, pot conferi avantaje competitive și pot contribui la succesul durabil pe termen lung al afacerii dvs.

Cu experți de marcă în domeniul fondurilor europene, investițiilor și instituțiilor bancare, acest eveniment se angajează să ofere soluții concrete pentru accesarea resurselor financiare de care afacerile dvs. au nevoie pentru a-și atinge potențialul maxim. Iată câțiva dintre speakerii remarcabili pe care îi vom avea:

Oana Bâra – Head of Financing Programs BCR Ilinca Păun – Fondator Bravva Angels

Acești experți vor dezvălui strategii de succes, exemple de bune practici și legături valoroase pentru a asigura că planurile dvs. de investiții vor aduce beneficii semnificative și se vor alinia cu obiectivele strategice ale afacerii dvs.

Nu doar că veți beneficia de cunoștințele și experiența liderilor din industrie, dar veți avea și ocazia de a vă conecta cu alți oameni de afaceri de top, creând astfel conexiuni valorase ce pot genera noi oportunități și parteneriate de succes.

Vă invităm să vă alăturați nouă pentru a explora cum puteți să atrageți și să gestionați banii necesari pentru dezvoltarea sustenabilă și pentru a prospera pe termen lung în mediul de afaceri actual. 

Nu ratați ocazia de a beneficia de această experiență completă, ce va viza atât cunoștințele esențiale cât și dezvoltarea de conexiuni valoroase.

Data: 18 Septembrie 2023 Ora: 9.30 – 12.00 Locație: Centrul Info Europa (Calea Victoriei nr 88, București)

Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim și să deschidem împreună uși către noi oportunități, creștere financiară și conexiuni valorase.

Participarea la acest eveniment este gratuită, însă locurile sunt limitate. 

Share This Event

bottom of page