top of page

lun., 31 ian.

|

Dynamic Business Club

Atelier de planificare strategică 2022

Registration is closed
See other events
Atelier de planificare strategică 2022
Atelier de planificare strategică 2022

Time & Location

31 ian. 2022, 18:00 – 21:00

Dynamic Business Club, Strada Latină 6, București 030167, Romania

Guests

About the Event

Finalul unei activitati de planificarea strategica are nevoie sa demonstreze anticipat un itinerariu care cuprinde punctul de plecare actual, destinatiile operationale si financiare dorite la finalul acestui parcurs clar incadrat in timp si deciziile prin care aceste scopuri sunt atinse.

Privind prin lentilele disciplinei, perioada inceputurilor (de an, de luna, de saptamana, de zi, de proiect, etc) este spatiul perfect pentru planificarea strategica a activitatii in care esti implicat, fie ca esti antreprenor sau manager, din doar patru motive majore:

1. claritatea extinsa pe care o aduce asupra activitatii, ceea ce sporeste abilitatea de a anticipa si de a raspunde la eventuale evenimente (oportunitati ori amentintati)

2. invatarea ca rezultat al acestui laborator de analiza interna si externa, ceea ce demonstreaza cultivarea comportamentelor de leadership - ownership

3. colaborarea la nivel de echipa, ceea ce incurajeaza implicarea, initiativele personale si incurajeaza cresterea nivelului de siguranta psihologica in echipa

4. trasarea itinerariului de initiative si solutii intre provocari si aspiratii, ceea ce demonstreaza nivelul de maturitate si asumare a proprietarului de business, a echipei de management si demonstreaza in acelasi timp respectul fata de stakeholderi.

De ce este coaching-ul abordarea potrivita pentru dezvoltarea unei strategii? Procesul de coaching invita, prin dialogul provocator si creativ, la dezvoltarea din interior, respectand experienta, cunostintele, expertiza deja acumulata. 

Extinderea capacitatii de a intelege impacteaza direct calitatea deciziilor si a gestiunii provocarilor.

Cu te vei pleca din intalnirea noastra?

*claritatea asupra provocarilor actuale si impactul acestora

*claritatea aspiratiilor pentru anul in curs

*deciziile strategice care te vor sustine sa faci tranzitia de la provocari la aspiratii

*ce ai nevoie sa inveti si sa imbunatatesti acum pentru a-ti atinge scopurile de business

*plan personal de imbunatatire a abilitatilor de leadership

*instrumente de leadership care te vor ajuta sa gestionezi mai bine activitatea ta profesionala

Taxă de participare:80 lei

Doar 20 de locuri disponibile. Menționăm că in cadrul evenimentului vor fi respectate toate regulile de siguranță și protecție!

Share This Event

bottom of page