top of page

joi, 01 feb.

|

Virtual Event

ASK AN EXPERT

Dynamic Business Connections lansează un nou proiect în format online ‘Ask an Expert' care își propune să te aducă în direct cu lideri ai industriei. În fiecare joi de la ora 12:00 abordăm tematici și provocări ale mediului de business actual.

Registration is closed
See other events
ASK AN EXPERT
ASK AN EXPERT

Time & Location

01 feb. 2024, 12:00 – 13:00

Virtual Event

Guests

About the Event

Dynamic Business Connections lansează un nou proiect în format online ‘Ask an Expert' care își propune să te aducă în direct cu lideri ai industriei.

În fiecare joi de la ora 12:00 abordăm tematici și provocări ale mediului de business actual. Nu doar că veți avea oportunitatea de a participa la discuții, dar vei putea să intervii direct, punând întrebări care te frământă și să obții răspunsuriîn timp real de la invitați.

"Ask an Expert" este spațiul unde curiozitatea întâlnește expertiza; unde întrebările dificile primesc răspunsuri, unde tendințele sunt sau nu confirmate, iar strategiile sunt dezbătute cu sinceritate și transparență.

Fie că ești un profesionist în căutarea de insight-uri profunde sau un antreprenor în devenire dornic de sfaturi practice, acest este locul perfect de învățare și inspirație.

În primul episod o avem invitată pe Cristina Vintilă, fondatoarea CV - expert contabil care ne va vorbi despre provocările e-Factura & noutățile legislative în domeniu.

Ești pregătit să te alături conversației?

Participarea este gratuită. Deși on-line, locurile sunt limitate - Înscrie-te acum!

Share This Event

bottom of page