top of page

Vacanță inedită cu rulota!

Price

Duration

Enroll

Detalii ofertă

Rezervă-ți acum vacanța ta inedită!


Știai că la noi în țară, da la noi în România poți să îți petreci sărbătorile de iarnă într-un mod inedit cu aceleași condiții că la hotel? În vacanță ta de iarnă îți poți petrece sărbătorile de Crăciun cu o autorulotă de lux și să schimbi panorama în fiecare zi dacă îți face plăcere.


Cu autorulotele noastre modele 2021 și 2022 beneficiezi de 5 și 6 locuri ,, de cazare” trei paturi, bucătărie, baie complet utilate, și pentru serviciul all inclusive te vom surprinde plăcut cu un chef bucătar Thermomix care gătește pentru ține și ionizator de apă Kangen. Doi roboți de top care vor transformă vacanță ta într-un all inclusive la un preț corect și acolo unde îți face ție plăcere și te lasă vremea să te bucuri.


Se strică vremea nici o problema plătești în camping exact cât ai stat, te urci la volan și schimbi locația, pentru că da, atunci când mergi cu autorulota în camping-urile din Europa nu ai obligativitatea să plătești sau să stai minim 3 nopți, atât cât stai atât plătești.


În România avem campinguri complet utilate cu restaurant, masă de Crăciun/Revelion meniu tradițional și tot ce ai nevoie pentru ați petrece sărbătorile în confort și distracție.Rezerva-ti acum vacanta ta inedită la 0771.166.348.


Contact person: Oana Tesoi Contact@bestcampers.ro

DBC Member


Bestcamper.ro

Bestcamper.ro e definiția vacanței neconvenționale, cu o nouă panoramă, zilnic și pachet ultra all inclusive!


Bestcamper.ro
bottom of page